26 Laman Web Yang Akan Membayar Anda ke Blog

Menulis dibayar mungkin cara yang paling mudah untuk mendapat hasil dan beberapa dari blog. Cara membayar kerja-kerja pos tidak banyak berubah, selepas mencapai persetujuan bersama dengan pengiklan, anda menulis tentang mereka, mereka membayar anda. Dan jika ada pihak ke-3 (syarikat orang tengah) melibatkan, mereka mengambil dipotong. Syarikat orang yang paling tengah menyediakan pasaran bagi pengiklan untuk mencari penerbit, sebaliknya.
dapatkan blog dibayar

Updated: 28 Sites sekarang.

Jika anda percaya bahawa selepas gaji bertulis adalah satu cara yang baik hasil daripada blog anda, di sini adalah senarai perkhidmatan web yang membayar anda untuk menulis bagi mereka. Senarai ini akan dikemas kini secara berkala, jadi jika anda mempunyai perkhidmatan pos berbayar Saya sudah terlambat saya ingin menambah mereka ke dalam senarai. Kredit yang perlu akan diberikan.
Bacaan disyorkan: Top Membayar Rangkaian Iklan PKM
 1. Ulasan tajaan

  ulasan yang ditaja
  Mendapat tunai dengan menulis ulasan jujur ​​tentang produk dan perkhidmatan pengiklan kami. Tulis review dalam nada dan gaya anda sendiri, dan bersedia untuk kepentingan penonton anda.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 2. Post link

  loudlaunch
  Tidak seperti sesetengah perkhidmatan lain, kita membayar kami rakan sehingga 70% untuk LinkPost setiap bertulis. Akses kepada beribu-ribu pengiklan lapar untuk ulasan. Pelbagai pilihan pembayaran. Menerima bayaran bulanan melalui cek, PayPal, deposit langsung, atau Wire. Pengurusan pengiklanan automatik. Cara mudah untuk menjual posting blog yang dibayar.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 3. Mengkaji Me

  mengkaji saya
  Akan dibayar $ 20 - $ 200 untuk mengkaji semula produk dan perkhidmatan di laman anda. Anda mengawal apa yang anda mengkaji semula.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 4. Shvoong

  mengkaji saya
  Abstrak anda mencatat Shvoong, lebih banyak peluang untuk menarik pembaca. Membuat link kepada abstrak anda di tempat lain (di blog, forum, laman web peribadi anda, atau laman web lain). Menyebarkan berita dengan menyertai kami "Jemput rakan" dan / atau "Gabungan" program, dan mendapat bonus bersamaan dengan royalti yang ahli jemputan, upto $ 100 bagi setiap penulis baru.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 5. Smorty

  smorty
  Mendapat bayaran untuk blogging. Tulis pendapat anda tentang produk, perkhidmatan dan laman web orang-orang di blog anda. Akan dibayar mingguan.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 6. PayPerPost

  payperpost
  PayPerPost merupakan pasaran baru yang luar biasa layan diri yang membolehkan anda untuk dibayar kepada blog tentang produk, perkhidmatan dan laman web yang anda suka. Anda boleh memperoleh $ 500 sebulan atau lebih dengan blog semasa anda!
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 7. 451 Akhbar

  451 akhbar
  451 Akhbar sentiasa mencari terang, penulis-penulis yang berbakat yang mahu suara mereka didengari. Kami sedang mencari penulis dengan suara yang unik untuk menyumbang kepada rangkaian berkembang blog. Blog kami meliputi pelbagai topik. Jika anda mempunyai keghairahan untuk subjek, maka kita mungkin mempunyai tempat untuk anda.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 8. Be A Panduan (About.com)

  beaguide about.com
  Semua Panduan About.com freelancers yang bekerja secara online dan menetapkan jadual mereka sendiri, memberikan mereka fleksibiliti untuk log masuk dari mana-mana tempat di dunia apabila mereka mempunyai masa. Dengan tidak timesheets untuk mengisi dan tiada kad masa untuk punch, bekerja untuk About.com memberikan anda fleksibiliti untuk menulis apabila anda mahu, walaupun anda mempunyai sepenuh masa hari kerja .
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 9. BlogBurner

  blogburner
  Jadi di sini bagaimana ia berfungsi:
  • Anda mencipta akaun dengan kami.
  • Anda membuat akaun dengan Google Adsense.
  • Anda login dan menulis kandungan "blog" anda pada laman web kami.
  • Anda cuba untuk menulis seberapa kerap yang anda boleh.
  • Kami menerbitkan kandungan anda ke laman web kami.
  • Kami meletakkan iklan pada halaman yang mempunyai kandungan anda.
  • Separuh masa anda membuat wang iklan. Separuh masa yang kita lakukan.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 10. Perayaan blog (Perkhidmatan Dihentikan)


  Kami adalah komuniti blog yang:
  1. Host blog anda secara percuma
  2. Menyediakan anda dengan pembaca dan trafik
  3. Meletakkan iklan Adsense anda 90% daripada masa
  4. Membantu anda untuk membuat blog wang
  5. Akan membawa anda langkah demi langkah untuk memperoleh $ 1,000 sebulan!
 11. Bloggerwave

  bloggerwave
  Kami telah mendapat pengiklan yang ingin anda untuk menulis mengenai produk atau perkhidmatan mereka. Jadi anda lakukan. Dalam blog anda. Dan mendapat bayaran!
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 12. Blogitive

  blogitive
  Sebaik sahaja anda telah diluluskan kepada sistem Blogitive, anda diberi akses kepada peluang daripada syarikat-syarikat untuk mencatat kira-kira siaran berita mereka. Anda dibayar setiap posting.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 13. Blogsvertise

  blogsvertise
  Setelah diluluskan, blog anda pergi ke dalam barisan tugasan. Pentadbir blogsvertise kemudian menyerahkan bertulis tugas untuk pengiklan kami mahu anda menyebut dalam blog anda.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 14. Blog Untuk Keuntungan

  blogtoprofit
  Kami menghubungkan anda dengan pengiklan yang berminat untuk menaja blog anda, anda posting ke blog anda dan akan dibayar!
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 15. BOTW Media

  botw media
  Jika anda adalah seorang penulis yang berpengalaman dan / atau avid blogger, boleh menulis ghairah mengenai suatu topik, dan menikmati kerja sebagai sebahagian daripada sebuah kumpulan, anda boleh menjadi calon yang baik untuk seorang pengarang Media BOTW.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 16. CreamAid (Perkhidmatan Dihentikan)

  creamaid
  Sesiapa sahaja boleh mula yang menggunakan CREAMaid oleh memasukkan widget Perbualan CREAMaid yang di dalam jawatan beliau. ( more info ) Pos anda kemungkinan besar akan dipilih selagi anda mematuhi peraturan ini. Setelah dipilih, post anda akan laluan ke semua jawatan yang menyertai melalui widget Perbualan mereka yang tertanam. Apabila pos anda dipilih, anda akan dapat segera mengutip royalti
  atas sumbangan anda.
 17. Weblogging kreatif

  blog kreatif
  Dapatkan dibayar untuk blog dengan kami di Weblogging Kreatif! Kami adalah salah satu rangkaian blog terbesar, dengan lebih daripada 135 blog dalam lima bahasa.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 18. DayTipper

  daytipper
  Jika anda mempunyai hujung yang berwawasan, membantu, dan asal, kami akan menerbitkan dan membayar anda $ 3 (AS). Anda menulis kandungan. Kami berkongsi dengan dunia.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 19. Digital Jurnal

  digital jurnal
  Tidak seperti kebanyakan laman web di mana blogger pos percuma (dan syarikat itu mengambil semua hasil iklan), DigitalJournal.com berkongsi sebahagian daripada hasil pengiklanan dengan semua Wartawan Rakyat. Dengan kolam tunai yang sentiasa berkembang, setiap Wartawan Warganegara tunggal mendapat peluang untuk bersaing untuk berkongsi periuk tunai. Lebih banyak anda menyumbang, banyak yang kamu dapat.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 20. Helium

  helium
  Mendapat bahagian wang pengiklanan yang diperolehi di sini pada Helium. Jika anda menulis dengan baik, dan tulis kerap, anda akan mendapat lebih banyak pengiktirafan dan ganjaran.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 21. Dalam Iklan Blog

  dalam iklan blog
  Anda telah menulis tentang laman web, produk, perkhidmatan dan syarikat-syarikat selama bertahun-tahun, kini anda juga boleh dibayar untuk itu. Dengan sistem kami, anda dibayar untuk setiap permintaan pos anda memenuhi.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 22. LoudLaunch

  loudlaunch
  Jika blog anda dan kepentingan sejajar dengan kempen pengiklan, maka anda boleh melakukan penyelidikan anda sendiri dan menulis tentang mereka dalam pertukaran untuk-tidak membayar sebagai pertukaran untuk hasil yang telah ditetapkan sebelum tetapi bagi penilaian yang adil.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 23. Membayar Me Untuk Blog Anda (Perkhidmatan Dihentikan)

  membayar saya untuk blog mengenai anda
  Sistem pesanan kami membolehkan blogger dan pengiklan untuk berunding secara terus dengan satu sama lain dan bukannya bekerja melalui agensi pengiklanan atau tengah dan kami menyediakan cara yang selamat urusan pampasan pengiklanan melalui Paypal.
 24. Squidoo

  squidoo
  Kanta setiap membawa iklan Google AdSense. Mereka digunakan untuk menjana royalti untuk ko-op (iaitu seluruh, semua orang mendapat luka). Jika anda ingin meningkatkan royalti langsung anda, walaupun anda perlu pertimbangkan untuk menambah modul komersial yang pelawat ke kanta anda akan menghargai.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 25. Weblogs Inc

  weblog inc
  Mencari dibayar kepada blog tentang subjek yang anda suka? Beritahu kami apa yang anda minati dan mari kita cari jika ada patut!
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 26. Roti lagi Maha Bijaksana

  weblog inc
  WiseBread.com adalah salah satu daripada 5 blog kewangan peribadi. Kami memberi blogger kami 100% daripada pendapatan iklan yang mereka usahakan pada posting blog mereka.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]
 27. b5media

  weblog inc
  Kami akan membayar anda untuk menulis tentang apa yang kamu sayangi. Kami adalah salah satu rangkaian blog yang terbesar di dunia. Kami mahu menjadi yang terbesar. Mahu membantu? Ia mudah untuk memohon.
  [ FAQ ] [ Sign Up ]

This entry was posted on Wednesday, July 11. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply